Om oss

Vi är här för dina fyrfotade och reptil-vänner. Vi tar oss tid att förklara och informera våra klienter och förser bästa möjliga vård för deras husdjur.

Vi som jobbar på Frykenveterinären AB är leg veterinär Emma Vickberg & Elaine Lagerson och djurvårdare Robin Dahlén & Ingela Dahlén.

Robban har lång erfarenhet av djurvård och flera specialutbildningar inom framförallt tandvård, där han har över 30års praktisk erfarenhet från flera kliniker. På fritiden spenderar han mycket tid utomhus med bland annat jakt och fiske. Utöver detta så är han även en mycket duktig kock.


Emma är utbildad MVDr från University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno. Därifrån har hon bland annat med sig specialkompetens på reptiler. Hon har även genomfört vidareutbildningar inom bland annat kirurgi, oftalmologi, ultraljud och avancerad odontologi. När hon inte jobbar som veterinär så har Emma ett stort intresse för träning och hälsa. På kvällarna kan man hitta henne som coach på det lokala gymmet KlubbElva. Elaine är utbildad på SLU och har tidigare arbetat både på större djursjukhus, djurklinik och även hos Livsmedelsverket. Hon gillar utredningar kring internmedicin, dermatologi och bilddiagnostik, men utför också kirurgiska ingrepp. På fritiden har hon ett stort intresse för trädgård och odling samt umgås med familj och vänner.


Ingela jobbar som djurvårdare och det är ofta henne som våra kunder möter i telefon och receptionen. Hon brinner lite extra för våra katter och myser gärna med dem. Hemma har hon själv katterna Diesel och Molly.