Om oss

Vi är här för dina fyrfotade och reptil-vänner. Vi tar oss tid att förklara och informera våra klienter och förser bästa möjliga vård för deras husdjur.

Vi som jobbar på Frykenveterinären AB är leg veterinär Emma Carlsson Dahlberg & Elaine Lagerson och djurvårdare Robin Dahlén & Ingela Dahlén.

Robban har lång erfarenhet av djurvård och flera specialutbildningar inom framförallt tandvård, där han har över 20års praktisk erfarenhet från flera kliniker. På fritiden spenderar han mycket tid utomhus med bland annat jakt och fiske. Utöver detta så är han även en mycket duktig kock.


Emma är utbildad MVDr från University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno. Därifrån har hon bland annat med sig specialkompetens på reptiler. Hon har även genomfört vidareutbildningar inom bland annat kirurgi, oftalmologi och odontologi. När hon inte jobbar som veterinär så har Emma ett stort intresse för träning och hälsa. På kvällarna kan man hitta henne som coach på det lokala gymmet KlubbElva. Från slutet av januari 2021 kommer Emma jobba mindre och vara föräldraledig på halvtid.Elaine är utbildad på SLU och har tidigare arbetat både på större djursjukhus, djurklinik och även hos Livsmedelsverket. Hon gillar utredningar kring internmedicin, men utför också kirurgiska ingrepp. På fritiden umgås hon gärna med familj och vänner.


Ingela jobbar som djurvårdare och det är ofta henne som våra kunder möter i telefon och receptionen. Hon brinner lite extra för våra katter och myser gärna lite med dem. Hemma har hon själv katterna Diesel och Molly.